Ilmoittautuminen


SYYSLUKUKAUSI ALKAA 28.8.2023


Ilmoittautuminen


Ryhmiin ilmoittaudutaan ennen syyslukukauden alkua.  Lukuvuosi koostuu kahdesta lukukaudesta, syys ja kevätlukukausi. Ennakkoilmoittautuminen 14.-20.8.2023

Ennakkoilmoittautuminen jo viime kaudella mukana olleille esiintymisryhmäläisille. Ilmoittaudu ilmoittautumisohjelmassa Hoikassa. Tarkista samalla, että osallistujan yhteystiedot ovat ajantasalla. Uusien ilmoittautuminen  21.-27.8.2023

Tervetuloa ilmoittautumaan Kokkolan Liikuntaseura Triolin ry:n jumppiin!

Sinun on rekisteröidyttävä käyttäjäksi, ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”. Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Kokkolan Liikuntaseura Trioli ry:n sähköinen ilmoittautumispalvelu:HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)


1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan painamalla Hoikan logoa alla:


Valitse seuraksi "Kokkolan Liikuntaseura Trioli ja klikkaa GO.

  • Täytä lomake ja paina "Rekisteröidy" HOX! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.


2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HOX! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit tulevat osoitteesta liikuntaseuratrioli@hoika.fi. Tarkista roskaposti!3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.
4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitattava henkilö.
  • Valitse haluamasi liikuntaryhmä ja valitse haluamasi maksuvaihtoehto.
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".Huomioithan!

Pidäthän saamasi tunnukset tallessa. Käytämme järjestelmää mm. myös viestintään seuramme jäsenille, joten tarkistathan, että kaikki yhteystiedot ovat varmasti oikein.
Muuta tietoa:

Miesten Ukkojumppaan sekä naisten Venyttelijöihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja näihin ryhmiin voi osallistua myös 5,00 €:n kertamaksulla. 


Triolin lukukausimaksu on kaudella 2023-2024 50,00 € ja jäsenmaksu kaudelle 10,00 € (yht. 120,00 €/vuosi). Laskut tulevat sähköpostiin, mikäli lasku ei näy tarkistathan roskapostisi!


Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa henkilö tai yhteisö. Kannatusjäsenmaksu on 20,00€ henkilöltä  (vuonna 2023-2024). Kannatusjäsenet ovat arvokkaita toimintamme tukijoita. Kannatusjäseneksi voi liittyä reksiteröitymällä Hoika järjestelmään.


Seuran jäsenet (lukukausimaksun maksaneet) on vakuutettu Pohjolan Jumppaturva -vakuutuksella.

Valioryhmäläisten tulee itse hankkia harrastelisenssi. Vakuutusesite löytyy kohdasta  JumppatuvaOhjaajat ovat vakuutettuja seuran puolesta.


Henkilötietoja käytetään jäsenrekisterin pitämiseen, laskutukseen, kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuttaessa, avustusten hakemisessa. Ohjaajat käyttävät henkilötietoja ryhmiensä hallinnoimisessa sekä pitäessään yhteyttä ryhmäläisiin tai heidän vanhempiinsa.