Valioryhmäläisille

Valioryhmäläisten harrastelisenssi

Valioryhmäläiset hankkivat itselleen syksyllä Voimisteluliiton Harrastelisenssin - Esittävä voimistelu ja tanssi, joko vakuutuksella tai ilman (kts. Voimisteluliiton sivujen ohjeistus). Lisenssin osto tapahtuu Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla.

Aloita klikkaamalla alla olevaa Hoika-kuvaa.

Jatka linkistä Oman jäsenseuran valintaan.

Valitse alasvetovalikosta Kokkolan liikuntaseura TRIOLI.

Vaihtoehto A: Jos sinulla on jo aiemmin ollut lisenssi Sisäänkirjaudu tunnuksillasi ja osta lisenssi.

Vaihtoehto B: Jos sinulla ei ole aiemmin ollut lisenssiä valitse Rekisteröityminen. Täytä lomake ja klikkaa lopuksi rekisteröidy.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset sisäänkirjautumaan ja ostamaan lisenssin.

Tästä pääset lisenssin oston pikaohjeisiin.