Seuran esittely


Seuran toimintaperiaate

Kokkolan Liikuntaseura Trioli r.y. on poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Seura perustettiin keväällä 1999 ja sen varsinainen toiminta on alkanut syksyllä 1999. Trioli tarjoaa liikuntamahdollisuuksia pienistä lapsista aikuisiin, esiintyvistä ryhmistä kuntojumppaan.

Triolin tavoitteena on tarjota ohjelmia erilaisiin tilaisuuksiin sekä järjestää vuosittain liikuntanäytöksiä. Perinteisiksi ovat muodostuneet joulu- ja kevätnäytökset, joissa seuran ryhmät pääsevät esittämään lukukauden aikana harjoiteltuja ohjelmia. Seuran valioryhmät osallistuvat vuosittain Voimisteluliiton aluetapahtumaan, valtakunnalliseen Lumo-tapahtumaan sekä mahdollisuuksien mukaan muihin järjestettyihin tanssikilpailuihin ja -tapahtumiin.

Seuramme kouluttaa ohjaajia ja apuohjaajia Suomen Voimisteluliiton sekä muissa koulutuksissa ympäri Suomen. Ohjaajakokemus sekä koulutukset voivat auttaa nuoria esimerkiksi kesätöiden haussa.

Seuralla on ollut oma sali käytössä vuodesta 2004. Sali on avara tila, jonka pitkällä seinällä on peili harjoittelun tukena sekä siirrettävä balettitanko. Salin lattia on päällystetty kokonaan tanssimatolla. Tiloissamme on pukuhuone, wc ja monipuolinen välinevarasto, jossa mm. kuminauhoja, käsipainoja ja lasten liikuntavälineitä.


Kokkolan Liikuntaseura Triolin sali

Pitkänsillankatu 10 A

67100 KOKKOLA