Ilmoittautuminen

 

Syyslukukausi alkaa 2.9.2019

 

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan ennen syyslukukauden alkua. Ilmoittautumiset tapahtuvat ryhmän kohdalla mainittuun puhelinnumeroon iltaisin.

Ennakkoilmoittautuminen jo viime kaudella mukana olleille esiintymisryhmäläisille 5.-18.8.2019. Ilmoittaudu soittamalla ryhmäsi ohjaajalle. Tarkistuta samalla, että osallistujan yhteystiedot ovat ajantasalla. Ilmoitathan myös sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä (kausimaksu lähetetään sähköpostilla). 

Uusien ilmoittautuminen 19.8.2019 alkaen soittamalla ohjaajalle illalla. Kun uusi ilmoittautuja on ensin varmistanut paikkansa ryhmässä ohjaajalta, tulee sen jälkeen lähettää sähköpostilla seuraavat tiedot osoitteeseen sini.laakso@hlaakso.fi 

- ryhmä johon osallistuu
- osallistujan nimi
- syntymävuosi
- osoite
- puhelinnumero (alaikäiseltä vanhemman numero)
- sähköpostiosoite (toimii laskutusosoitteena)
- tieto siitä saako osallistujan kuvan julkaista seuran kotisivuilla tai lehdessä

 

Miesten Ukkojumppaan sekä naisten Venyttelijöihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja näihin ryhmiin voi osallistua myös 5 €:n kertamaksulla. 

Triolin jäsen-/lukukausimaksu on kaudella 2019-2020 50 €/lukukausi(100 €/vuosi).

Maksu maksetaan lukukauden alussa (eräpäivä 30.9. ja 31.1.) Kokkolan Liikuntaseura Trioli ry:n tilille: FI74 5163 0640 0085 48. Lasku lähetetään sähköpostilla lukukauden alussa.

Seuran jäsenet (lukukausimaksun maksaneet) on vakuutettu Pohjolan Jumppaturva -vakuutuksella.Vakuutusesite löytyy etusivulta.

Valioryhmäläisten tulee itse hankkia harrastelisenssi. Vakuutusesite löytyy etusivulta.

 

Henkilötietoja käytetään jäsenrekisterin pitämiseen, laskutukseen, kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuttaessa, avustusten hakemisessa. Ohjaajat käyttävät henkilötietoja ryhmiensä hallinnoimisessa sekä pitäessään yhteyttä ryhmäläisiin tai heidän vanhempiinsa.